Målare med tapetvana och skön attityd

I veckan har vi fått in många spännande mail från människor som haft svar på veckans temafrågor. ”Hur har ni upplevt målare och målerifirmor i er stad?”

Vår konsument-webbsida tar alltså upp frågor angående måleri och kringliggande ämnen den här veckan. Skall du just måla om? Vilken tur! Läs vidare här.

I den här artikeln berättar Karin om hur hennes tapetsering gick till och hur hon kände under arbetets gång. Nedan följer hennes berättelse.

Efter vi bokat in en tid för tapetsering med en målare stockholm som kändes seriös och duktig åkte vi och valde ut tapeter. Målaren hade hjälpt oss med hur mycket tapet vi behövde för att täcka alla vardagsrummets väggar. Efter vi hittat vår drömtapet var det egentligen bara att vänta tills dagen då vår målare skulle dyka upp.

målare bla stockholmFör varje dag som gick så tröttnade vi mer och mer på vår gamla tapet och det kändes skönt att den snart skulle bytas ut. Vi märkte även att taket såg lite halvdassigt ut och bestämde oss för målare stockholm och att måla det dagarna innan målaren skulle komma och tapetsera. Vi ställde alla möbler i mitten av rummet och täckte dem med plast. Eftersom takmålning inte är särskilt svårt tänkte vi att vi gör det själva. Det gick bra, taket blev mycket fräschare med några lager vit färg.

Vår målare kom på utsatt dag och han lös av glädje och kändes uppriktigt intresserad av tapetseringen av vardagsrummet. Han var jätteglad att vi redan hade ställt iordning möblerna så det bara var för honom att börja riva den gamla tapeten.

Han rev tapeten i rekordfart, vi kunde inte förstå hur han hade gjort. Efter bara några timmar var all gammal målare stockholm och deras tapet bort och han stod och spacklade. Min man och jag häpnade över målarenstockholm.nu och hans tempo. Målaren förklarade att han hade gjort liknande saker förut med ett skratt.

Vi frågade om han ville ta en kopp kaffe och fika med oss, han lös upp och svarade att han gärna fikade, han skulle bara spackla klart först.

Efter fikat började han varsamt sätta upp tapeten. Han hann med att tapetsera två av väggarna i vardagsrummet med en tapetserare stockholm som redan första dagen han jobbade hos oss. Nästa dag kom han tillbaks och gjorde de andra två väggarna i ett nafs, han var klar innan lunch!

Vi var jättenöjda med resultatet, det var ur-snyggt och vi trivdes som aldrig för i vårt nya vardagsrum!